QUI SOM?

Imaginat es una associació que te com a finalitat la promoció d’espectacles infantils i juvenils a Manresa, formada per voluntaris que col·laboren desinteressadament.

Imaginat forma part de ‘La Xarxa’, una fundació privada sense ànim de lucre formada per un moviment de voluntaris d’arreu de Catalunya unit per organitzar espectacles per a nois i noies amb l’objectiu de promoure la formació de nous públics per a les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica. Arreu de Catalunya, en aquests moments, prop de 1.000 persones col·laboren en la programació d’una temporada estable d’espectacles infantils que es duu a terme a més de 70 poblacions catalanes, entre elles Manresa.

Aquests espectacles inclouen diverses manifestacions artí­stiques que van des del teatre gestual, titelles i animació fins a activitats relacionades amb la música, la dansa o el cinema, totes elles escollides tenint en compte el seu caràcter lúdic i alhora educatiu, i sempre en català.

La Xarxa ofereix cada temporada més de 700 funcions amb la participació de més de 90 companyies professionals, aconseguint una assistència anual aproximada de 250.000 espectadors.

Creiem que amb aquesta finalitat és una gran aposta a la cultura, dirigida als més petits de la societat, la qual vol ajudar a crear uns hàbits culturals. Aquests, actualment amenaçats per la crisi i les retallades, les quals ens han tocat molt de ple, fent perillar la programació dels espectacles per falta de recursos. Actualment estem LLUITANT perquè no volem tirar la tovallola.

Butlleta per a fer-se soci

Obre la imatge amb una nova pestanya i podràs imprimir la butlleta per a enviar-nos les vostres dades per fer-te soci.

  • Si vols fer-te soci, modificar les dades de soci, dir-li a un amic teu que es faci soci d’Imagina’t… Només cal que et baixis el formulari i l’omplis amb les teves dades personals. Ens el portes al Kursaal i amb uns dies rebràs a casa el teu carnet de soci.
  • També podeu demanar que us ho fem arribar per correu o també trobareu butlletes per a inscriure-us al Teatre Kursaal de Manresa i al Teatre Conservatori (al Galliner).
  • Animeu-vos a ser socis d’Imagina’t, els espectacles us esperen!

VOLS COL·LABORAR?

Col·labora amb nosaltres, apunta’t!
Imagina’t necessitem, ara més que mai a gent com tu, que vulgui col·laborar en les tasques d’organització dels espectacles i en la seva programació.

No és l’única manera que pots col·laborar amb la nostre entitat ja que després de molt pensar-ho ens posem a buscar nous tipus de col·laboradors, diguem-los espònsors. Amb la manca d’ajudes, amb totes les retallades que portem ja aquestes altures, no podem seguir endavant si no tenim el suport d’entitats i comerços de la ciutat, per a poder donar als nostres nens i nenes l’oportunitat de créixer amb el teatre, i que no es pensin que això és una cosa passada de moda i que els aburreix. Busquem els nous massenes d’espectacles, anti-crisi!

Truca’ns al 629 98 90 43 i t’ho explicarem. Anima’t !!!